Ystäväni hevonen -luento

Tolkinkylän Ratsastajat ry järjestää yhdessä Ystäväni hevoset - kanssa luento- ja jutustelutilaisuuden KE 6.4. klo 18 Ylästön kotiseututalolla, os. Sienestäjänkuja 5, Vantaa. Paikalla "Ystäväni hevonen-sometiimi" ja luennoitsijana Pauli Riekkinen, aiheenaan koulurata tuomarin silmin.

Tarkemmin: "Ystäväni hevonen" kiertää maalis-huhtikuussa 2016 kahdeksalla tallilla, tuoden mukanaan kiinnostavia hevosalan ammattilaisia. Kaikki tilaisuudet ovat Hevoset-messuja lukuun ottamatta ilmaisia, eikä niihin tarvitse erikseen ilmoittautua. Kaikki lähitalleilla käyvät tai vähän kauempaakin ovat tervetulleita tilaisuuksiin. Tilaisuuksien kesto on noin kaksi tuntia, ja sen aikana Ystäväni hevonen raportoi tilaisuudesta sosiaaliseen mediaan. Jos et halua tulla yleisössä kuvatuksi, informoithan siitä Ystäväni hevosen huppareita pitäville vastuuhenkilöille.

Tuomari ja valmentaja Pauli Riekkisen luento on suunnattu kouluratsastajille tai sellaisiksi haluaville. Pauli kertoo kouluratsastuksesta tuomarin näkövinkkelistä ja antaa konkreettisia vinkkejä siihen, kuinka luokista saa kerättyä parhaat pisteet. Usein etenkin helpoissa luokissa pisteitä menee hukkaan helposti korjattavien virheiden takia. Vaikka vasta pohtisi kisoihin osallistumista, kannattaa Paulin innostava luento ehdottomasti käydä kuuntelemassa! Kaikenlainen oppi tuo lisää myös omaan ratsastukseen. Tervetuloa! Kahviraha mukaan.

Lataa tilaisuuden esite tästä.